TEKNISK SEO ANALYSE

For å oppnå suksess med SEO og synlighet i organisk søk, er det viktig at nettstedets tekniske komponenter fungerer optimalt. En dyptgående teknisk analyse gir en helhetlig evaluering av nettstedets tekniske status. Målet med analysen er å identifisere eventuelle feil og anbefale tekniske utbedringer eller nye løsninger for å forbedre nettstedets ytelse.

 

Hvorfor trenger bedriften din en teknisk SEO-analyse?

En tekniskaudit er essensiell for å forstå hvordan søkemotorer oppfatter og crawler nettstedet ditt. Ved hjelp av en tekniske analyse kan vi kartlegge potensielle barrierer som hindrer optimal indeksering og rangering. Ved å identifisere og løse disse problemene, kan bedriften din forbedre sin synlighet i søkemotorer, øke trafikken og nå ut til et større publikum. God teknisk tilstand på nettsiden er også en forutsetning for god brukervennlighet.

Hva er en teknisk Analyse?

En teknisk audit er en grundig undersøkelse av nettstedets tekniske aspekter som kan påvirke søkemotorrangeringer. Målet med auditen er å identifisere og rette opp feil som kan hindre nettstedet ditt i å nå sitt fulle potensial i søk.

Denne analysen prosessen omfatter blant annet:

  • Nettsidestruktur
  • Sikkerhet
  • Sidehastighet
  • Mobilvennlighet
  • Interne og eksterne linker
  • Strukturert data

Hvordan utfører vi en teknisk SEO-analyse?

Vår tilnærming til en teknisk analyse kombinerer avanserte analyseverktøy med vår ekspertise innen teknisk SEO. Vi starter med en omfattende gjennomgang av nettstedets sidestruktur og oppbyggning. Deretter analyserer vi innholdskvalitet og lenkeprofil. Kartlegging av brukeropplevelsen er også en viktig del av analysen, inkludert nettstedets lastehastighet og mobilvennlighet. Til slutt presenterer og leverer vi en detaljert rapport med en handlingsplan for forbedringer for deres nettsted.

Trenger du hjelp med Teknisk SEO?

Vi er klare for å hjelpe din bedrift å lykkes digitalt.