Om Transact Nordic

Transact Nordic er et digitalt performance marketing-byrå som spesialiserer seg innen Connected Commerce. Gjennom tette strategiske samarbeid med våre kunder hjelper vi dem å skalere sin forretning digitalt. 

Vi hjelper deg å lykkes digitalt

Møt oss i våre hyggelige lokaler i Oslo

TRANSACT er en del av Omnicom Media Group (OMG) og holder til i hyggelige omgivelser på Skillebekk i Oslo. Vi leverer konsulenttjenester som dekker hele det digitale landskapet. Vår kompetanse innen E-handel, Omnikanal, SEO og CRO gjør oss til den komplette partner for alle som selger produkter både å nett og i fysisk butikk.

Vi er godt rigget for nordiske kunder

I tillegg til Oslo har TRANSACT også kontorer i København, Århus, Stockholm, Gøteborg og Helsinki. Sammen med våre nordiske kollegaer hjelper vi våre kunder å lykkes digitalt med en helhetlig tilnærming. Vi har markedsledende kompetanse innen performance marketing og connected commerce. Våre prosesser og rammeverk hjelper bedrifter med å effektivt skalere sin digitale virksomhet.

Vi er en del av noe større

TRANSACT og Omnicom Media Group er en del av det globale konsernet Omnicom Group med 65.000 konsulenter innen alle områder av markedsføring, kommunikasjon og reklame. Dette gjør at vi er en attraktiv arbeidsplass for de fremste talenter i bransjen. Vi er også en prioritert partner hos de største media- og teknologiaktørene som Google, Meta og Amazon. Som en av Norges største mediekjøpere har vi også tette relasjoner mot mediehusene lokalt i Norge.

Vår lidenskap er å hjelpe bedrifter å lykkes digitalt

I TRANSACT tilstreber vi å skape forretningsresultater for våre kunder gjennom fremgang og utvikling digitalt. Å navigere i et digitalt landskap som er i stadig raskere utvikling er ikke lett. Våre spesialister og rådgivere hjelper din bedrift med nettopp dette. 

Gjennom å effektivisere den digitale infrastrukturen og kundereisen hjelper vi bedrifter å utnytte sitt potensiale digitalt. Vi har kompetanse i verdensklasse innen de viktigste fagfelt i det digitale landskapet, eksempelvis reklame- og markedsføringsteknologi, web-analyse, data-aktivering. SEM, SEO, sosiale medier, kunstig intelligens og automatisering. 

 

Vi skaper resultater gjennom optmalisering av digitale medier, teknologi, data og prosesser

Ved å ha en strategisk tilnærming til de digitale fagfeltene sikrer vi at våre kunder alltid har et godt beslutningsgrunnlag for å kunne gjøre gode vurderinger digitalt. Vi vet at alle de digitale kontaktpunkter i kundereisen påvirker hverandre og det er helheten som betyr noe. I TRANSACT bygger vi derfor alltid solide, digitale fundamenter ved hjelp av vår analytiske tilnærming. 

Et sterkt team med digitale spesialister

TRANSACT er en faglig drevet organisasjon, som er ledet og bemannet av spesialister. Alle medarbeidere i TRANSACT har omfattende kompetanse innen deres respektive fagområder. Vi tror at vi skaper de beste resultater for våre kunder hvis de snakke direkte med de som faktisk utfører arbeidet. Vi tilbyr med andre ord våre kunder direkte adgang til alle de dyktigste spesialister, og sikrer de den beste mulige utvikling for hele din digitale forretning.

Ønsker du at vi skal hjelpe din bedrift å lykkes med å skalere digitalt?

Ta kontakt!

Thomas Faye Willoch

Thomas Faye Willoch

Managing Director, Norway

thomas.willoch@resolutionmedia.com

Vi er stolte av våre kunder

Vi hjelper bedrifter med digitale ambisjoner som ønsker å skalere sin digitale lønnsomhet ved å tilby et bredt spekter av digitale tjenester og løsninger, inkludert strategisk rådgivning, teknisk utvikling, digital markedsføring og kundeaktivering.

Skal vi jobbe sammen?

Vi er klare for å hjelpe deg