Vi utvikler SEO strategier som skaper vekst og resultater

For de fleste norske nettsider og nettbutikker er trafikk fra organisk søk den største trafikkdriveren. SEO er arbeidet med å hjelpe nettsider å svare på informasjonsbehovet fra markedet på en hjelpsom og nyttig måte. SEO er et stort og omfattende fagområde som er veldig viktig for alle bedrifter med nettsider. Vi har et SEO-team som alltid er oppdatert på det siste som skjer innen fagområdet og som gjerne hjelper din bedrift å lykkes.

 

Hvorfor bør din bedrift investere i SEO?

SEO har de siste årene fått mer og mer oppmerksomhet fra annonsører. Spesielt nå når AI integreres i søkemotorer ser mange at SEO-arbeidet blir enda viktigere. Her er noen av de viktigste grunnene til å investere i SEO:

  • Hjelper din bedrift å være synlig og tilgjengelig gjennom hele kundereisen.
  • SEO-arbeid har en langsiktig effekt og vil generere resultater over lang tid.
  • Organisk synlighet kan øke effekten fra andre markedsaktiviteter.
  • SEO er ofte den største trafikkdriveren til nettsider og trafikken fra organisk søk har som regel høy konverteringsgrad.

Search Generative Experience (SGE) er Google sin nye funksjon der AI genererer svar basert på kilder på internett. Det er ventet at dette vil påvirke den digitale kundereisen i stor grad og at vi vil bevege oss fra søk til samtale. Dette vil bety at SEO blir enda viktigere. Grundig SEO-arbeid vil hjelpe deg å følge kunden gjennom hele kundereisen.

To menn som jobber med SEO
SEO rådgiver i miljø

Hvordan vi jobber med SEO?

Vårt SEO-team har høy kompetanse innen alle fagområder av SEO, inkludert strategi, søkeordanalyse, innholdsproduksjon og teknisk SEO. Vi er opptatt av å levere de beste resultatene for våre kunder, og vi tror at AI er et viktig verktøy for å oppnå dette.

Gjennom å utnytte AI hjelper vi våre kunder å skape resultater mer effektivt og målrettet. For eksempel bruker vi AI til å:

 

  • Analysere søkeord for å finne de mest relevante og konkurransedyktige søkeordene for våre kunder.
  • Generere utkast til innhold som er både relevant og søkemotorvennlig.
  • Overvåke resultatene våre for å se hvordan vi presterer mot konkurrentene.
  • Skalere og automatisere innholdsproduksjon av for eksempel produktbeskrivelser, kategoritekster og metabeskrivelser.

La oss hjelpe deg med SEO-strategi som kan gi bedriften økonomisk vekst?

Kontakt oss for en uforpliktende prat om dine SEO-behov.

Et sterkt fagmiljø innen SEO

 

Våre rådgivere har bred erfaring fra et bredt spekter kunder og bransjer. Vår fagkompetanse er kompletterende og vi dekker hele bredden av SEO-faget. Alle våre rådgivere har nødvendige sertifiseringer og de har erfaring fra båre byrå og kundesiden.

Om du er klar for å for å komme i gang, står vårt team av dyktige SEO-spesialister klare til å bistå deg. Vi gleder oss til å hjelpe deg i å nå dine forretningsmål.

 

Ønsker du at vi skal hjelpe din bedrift å lykkes med å skalere digitalt?

Ta kontakt!

Thomas Faye Willoch

Thomas Faye Willoch

Managing Director, Norway

thomas.willoch@omctransact.com

Vi er stolte av våre kunder

Vi hjelper bedrifter med digitale ambisjoner som ønsker å skalere sin digitale lønnsomhet ved å tilby et bredt spekter av digitale tjenester og løsninger, inkludert strategisk rådgivning, teknisk utvikling, digital markedsføring og kundeaktivering.